Mixoliën voor de verdamper

Vandaag ga ik je iets vertellen over onze etherische mixoliën die uitermate geschikt zijn om te verdampen, bijvoorbeeld in onze mooie diffusers! In deze  mixen vind je de beste essentiële oliën terug voor een hele fijne geur en prettige sfeer.

Om de dag goed te beginnen neem je bijvoorbeeld de frisse Springtime of Seabreeze, met citroen, grapefruit en rozemarijn. Als je ’s middags even een dipje hebt neem je de Energize mix met eucalyptus en rozemarijn voor een oppepper en zuivere lucht in huis, of  je verdampt de Lemonmix voor een frisse en tropische geur.


In de avond neem je om te ontspannen na een drukke werkdag Hay Fields, met grove den, sinaasappel, kaneel en gember, of Forrest Walks, met grove den, zilverspar en Bulgaarse geranium, voor een warme sfeer, en dan natuurlijk … om lekker te gaan slapen, de Lavinchi Relax, met lavendel, mandarijn en zoete marjolein.

Voor  ieder moment vind je de juiste mix olie. Bekijk het gehele assortiment in onze webshop!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *