Over Ons

Graag wil ik iets over ons vertellen.

Mijn naam is Ytje van Heck en ik ben sinds 1994 gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Door mijn passie voor het totale welzijn van mens en natuur ben ik Lavanda begonnen.

Voor mij is het altijd belangrijk geweest om met natuurlijke, biologische producten te werken zonder schadelijke toevoegingen.
Ik ben mij daarom verder gaan verdiepen in aromatherapie; essentiële oliën (ook wel aromatische of etherische oliën genoemd). Deze essentiële oliën worden op natuurlijke wijze veelal uit geurige planten gewonnen.
Om hier meer over te leren heb ik verschillende workshops gevolgd en ik heb nu de opleiding tot aromatherapeut gevolgd.

Waarom spreek ik over ons? Ik vind het het heel belangrijk om samen te werken met mensen, specialisten op ieder vlak. Mensen die mij ondersteunen, waarmee ik kan overleggen en die het voor mij mogelijk maken om Lavanda uit te kunnen voeren.

Door de bijzondere periode waarin me momenteel zitten gaat de verkoop voornamelijk online, dit is ook de reden dat de producten te bestellen zijn via de webshop. Onze webshop wordt iedere dag aangevuld met nieuwe producten. Staat jouw favoriete product er (nog) niet bij, neem dan zeker contact met mij op.
En heb je specifieke vragen of wil je graag advies over welk product je het beste kunt gebruiken? Schroom dan niet om mij te bellen (06-53150579) of te mailen ytje@lavandawellness.nl