Zuivere lucht is nu extra belangrijk

Zorg voor zuivere lucht in huis, kantoor of praktijkruimte met de Space Aroma Diffuser.Het is nu belangrijker dan ooit… zorgen voor zuivere lucht in jouw huis of werkruimte.

We staan er meestal niet bij stil dat de luchtkwaliteit in huizen, praktijken, kantoren en zorginstellingen vaak slechter is dan we denken en dit kan allerlei nare gevolgen hebben.
De oorzaken hiervan zijn onder andere vocht, slechte of gebrek aan ventilatie, sigarettenrook, chemische stoffen, de aanwezigheid van huisdieren en/of microben.

Samen met ons uitgebreid assortiment aan essentiële oliën en de Space Aroma Diffuser (verdamper) kunnen ze worden ingezet voor luchtzuivering. Daarnaast zorgt het voor luchtbevochtiging en een aangename geur in jouw huis, kantoor of praktijkruimte.


De Space Aroma Diffuser is niet alleen heel erg nuttig, maar is ook nog eens een erg mooie en sfeervolle woonaccessoire, kortom een echte eyecatcher. Deze bijzondere verdamper werkt met ultrasone techniek. Hierdoor wordt het water en de etherische olie verdeeld in miljoenen microdeeltjes. Er ontstaat een zeer fijne waterdamp die als een mist uit de aromaverstuiver komt. Deze aromamist verspreidt zich zeer snel door de ruimte. Hierdoor wordt niet alleen de geur van de etherische olie verspreid, maar ook het effect van de olie. Want iedere etherische olie heeft een eigen werking. Je kunt dus verschillende geuren op verschillende momenten verdampen. Bijvoorbeeld lavendelolie als je tot rust wil komen. Een activerende olie als je aan het werk bent of je hoofd erbij moet houden. Een heerlijke herfst-, winter of kerstgeur. Happiness mix olie om blij van te worden of een gezellige citrus- of bloemenolie als je visite krijgt.

U kunt de Space Aroma Diffuser nu ook bestellen in onze shop.

Tevens adviseren wij jou heel graag welke essentiële oliën je het beste kunt gebruiken.
Voor vragen bel ons op +31 6 53 15 05 79 of mail ons op info@lavandawellness.nl

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *